День керівника комунального закладу в Олешківській районній раді

Дієвою формою співпраці представницького органу влади і комунальних підприємств Олешківської районної ради є проведення Дня керівника комунального підприємства.

От і сьогодні, 5 липня 2019 р., за ініціативи очільника депутатського корпусу Павла Потоцького зібралися керівники комунальних установ, аби обговорити нагальні питання, що потребують оперативного вирішення.

Розпочали з головного – підготовки закладів до роботи в осінньо-зимовий період, зупиняючись на кожному об'єкті. Вирішили не замовчувати проблеми, що виникають, а виносити на розгляд постійних комісій районної ради та сесії.

Наступне питання порядку денного – про стан надходжень від оренди комунального майна. Проналізувавши ефективність його використання, зробили висновок – дану роботу треба покращити, адже вона є одним із способів наповнення районного бюджету.

Про хід проведення капітального ремонту приміщення для Інклюзивно-ресурсного центру доповіла керівник закладу Надія Басюк. Під час ремонтних робіт даної будівлі виявили ще одну проблему – треба негайно укріплювати фундамент.

З цією та іншими питаннями ІРЦ погодився заступник голови районної ради Костянтин Буганов Він запевнив, що потреби Центру не залишаться поза увагою громади, це лише питання часу.

Актуальною була інформація щодо участі Олешківської центральної районної лікарні у грантовому проекті «КУСАНОНЕ». Приємна новина – проект на придбання відеоколоноскопу, ультразвукової діагностичної системи експертного класу та обладнання для стоматкабінету вартістю 3 728 000 грн пройшов перший етап конкурсу.

"Ми підтримуємо залучення позабюджетних коштів для розвитку комунальних підприємств нашого району. Сподіваємось, що участь у грантових проектах ЦПМСД, ЦРЛ стане яскравим прикладом для інших бюджетних установ", – підсумував засідання заступник голови Олешківської районної ради Костянтин Буганов.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон