Павло Потоцький привітав правоохоронців Олешківського району з днем поліції України

Сьогодні, 4 липня, українські поліцейські відзначають своє професійне свято – День поліції України. Національній поліції нашої держави цього дня виповнюється 4 роки.

З нагоди цієї події до Олешківського відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області завітав голова районної ради Павло Потоцький, аби привітати полісменів з їх професійним святом.

Адже щоденно оберігати мир та спокій, захищати права та інтереси громадян від протиправних посягань, щомиті бути готовими прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду, при цьому, іноді, ризикуючи власним життям – високе покликання хоробрих і мужніх людей, які обрали професію правоохоронця.

"На працівників поліції сьогодні покладено винятково відповідальне, благородне завдання — захищати життя, здоров'я людей, їхні права і свободи, інтереси держави і суспільства від протиправних посягань", – зазначив Павло Борисович і, подякувавши поліцейським за професійну майстерність, вірність присязі, відповідальність, самовіддачу та мужність, нагородив кращих Подяками голови Олешківської районної ради.

Павло Потоцький побажав щастя всім правоохоронцям Олешківського району, родинного тепла та затишку, успіхів у службі, здобутків в ім'я нашого краю та України.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон