В Олешківській райраді підтримали грантовий проект для районної лікарні

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький підтримав пропозицію участі у японському грантовому проекті "КУСАНОНЕ" для центральної районної лікарні .

Олешківська центральна районна лікарня, за ініціативи директора Олега Попенка, звернулася до посольства Японії в Україні про участь у конкурсному відборі на отримання грантової допомоги для придбання наступного медичного обладнання: відеоколоноскопу, ультразвукової діагностичної системи експертного класу та обладнання для стоматкабінету за програмою "КУСАНОНЕ" уряду Японії. Загальна вартість проекту – 3 728 000 грн.

І от приємна новина – вищеназваний проект пройшов перший етап конкурсу та потрапив у короткий список, який буде розглядатися на другому етапі. Наступний план дій передбачає 11 липня 2019 р. зустріч представника посольства Японії зі сторонами, які будуть залучені до реалізації проекту. Серед учасників заходу є Олешківська районна рада, яка, згідно умов гранту, має співфінансувати дану програму, якщо та буде схвалена.

Щоб детально обговорити дане питання голова районної ради Павло Потоцький провів виробничу нараду за участю директора КЗ «Олешківська центральна районна лікарня». На засіданні визначилися з подальшими кроками для підтримки гранту, передбачили план наступних дій та побажали успішної долі такому необхідному проекту.

За матеріалами Олешківської районної ради

P.S. Прикро, що Олешківська районна державна адміністрація відмовилась взяти участь у даному засіданні, невже її не цікавить розвиток медичної галузі в Олешківському районі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон