У ХДУ стартувала вступна кампанія-2019

У понеділок, 1 липня, Херсонський державний університет відкрив двері для всіх, хто прагне отримати якісну вищу освіту та стати студентом одного з найкращих закладів вищої освіти півдня України.

Про основні моменти вступної кампанії-2019 розповіла відповідальний секретар приймальної комісії ХДУ Галина Полякова. Вона зазначає, що, починаючи з 1 липня, абітурієнти, які вступають на навчання за ступенем вищої освіти «бакалавр», на базі повної загальної середньої освіти, розпочали процес створення власних електронних кабінетів, у які з 10 липня почнуть завантажувати документи, аби взяти участь у конкурсі на зарахування.

Варто зазначити, що прийом документів в електронному вигляді для тих, хто складає вступні іспити або співбесіди, триватиме до 16 липня, а до 22 липня — для всіх інших абітурієнтів. Із 27 по 31 липня вступники, які отримали рекомендації щодо зарахування, можуть подавати оригінали документів.

Паралельно, з 10 липня розпочнеться прийом документів у тих, хто вступає на старші курси бакалавріату та магістратуру. Варто нагадати, що документи мають право подавати виключно вступники.

Відповідальний секретар приймальної комісії ХДУ запевняє, що у разі виникнення проблем зі створенням електронних кабінетів можна звернутися до працівників приймальної комісії Херсонського державного університету.

«У нас створений консультаційний центр технічної підтримки подання електронних заяв, де наші працівники проводять консультації та допомагають створити особистий кабінет. Після чого абітурієнт отримує логін та пароль і вдома зможе самостійно заважантажити пакет документів», - зазначає Галина Миколаївна. До того ж, у приймальній комісії ХДУ можна отримати консультації щодо документів, які необхідні при вступі та термінів їх подачі.

Тож процес розпочався і вже зовсім скоро Херсонський державний університет привітає у своїх стінах нових студентів.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон