Про головні тенденції виборчої кампанії на Херсонщині

Говорив у Медіа-центрі "ІРС - Херсон" голова Комітету виборців Херсонщини Дементій:

...Цього року, як і на попередніх парламентських виборах, було зареєстровано досить багато депутатів-мажоритарників - по п'яти виборчих округах Херсонщини їх зареєструвалося 74(!), найбільша активність по 182-ому округу (м.Херсон) - 19 кандидатів!

Під час виборчої кампанії активно застосовується така технологія як "двійники" або "клони": на двох виборчих округах Херсонщини зареєструвалися представники невідомого благодійного фонду "Слуга народу", які фактично є "двійники" і будуть вводити в оману виборців, що хотіли б проголосувати за однойменну партію.

Ще один цікавий момент - народні депутати від Херсонщини, які обиралися до парламенту від Блоку Петра Порошенка, знову пішли на вибори, але вже як "самовисуванці"... а деякі змінили партійну приналежність, або приховують її.

Нова ситуація виникла у виборчих округах в результаті партійних чвар: після розколу єдиного Опозиційного блоку в деяких округах на Херсонщині йдуть два кандидати від колись єдиної політичної сили: від "Опозиційного блоку" і "Опозиційної платформи - за життя".

Такі головні тенденції виборів на Херсонщині, про які можна говорити на цьому етапі виборчої кампанії, - підсумував Дементій БЄЛИЙ.

За матеріалами Медіа-центра "ІРС - Херсон"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон