У ХДУ встановили охолоджувальну рамку

Керівництво Херсонського державного університету продовжує піклуватися про студентів, викладачів та співробітників вишу.

У перший день приймальної комісії, 1 липня, у нашому навчальному закладі на території університету встановили охолоджувальну рамку.

Шалена спека, стовпчики термометрів подекуди сягають +35 градусів. Аби студенти, викладачі, співробітники вишу, абітурієнти й звичайні відвідувачі змогли врятуватися від духоти керівництво навчального закладу вирішило встановити на вході до Херсонського державного університету охолоджувальну рамку.

Варто відмітити, вона розпилюється під тиском – утворюється прохолодна хмара. Рамка виготовлена з натуральних та безпечних матеріалів й надійно закріплена. Тож охолодитися від спеки відтепер можуть усі охочі. До того ж, новий пристрій встановлено для повсякденного користування й працюватиме у найспекотніший час аж до кінця літа.

Проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи ХДУ Максим Вінник розповів, що обраний ректор ХДУ, народний депутат України Олександр Співаковський завжди піклується про комфортне перебування молоді у ХДУ. Тому у зв'язку з температурним режимом було прийнято рішення встановити охолоджувальну рамку.

«Новий пристрій зробили за тиждень власними силами. Тим більше, наразі відвідувачів у виші побільшало – відучора розпочала роботу приймальна комісія», – прокоментував проректор.

Співробітники, викладачі, студенти й відвідувачі вишу позитивно оцінили встановлення охолоджувальної рамки – своїми враженнями, позитивними емоціями та фото вони діляться у соціальній мережі Facebook. Адже до цього їм доводилося користуватися таким пристроєм виключно у центральній частині міста.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон