Співаковський знає секрет щасливої країни

Цього року абсолютний рекорд встановили у Херсонському академічному ліцеї імені О.В.Мішукова Херсонської міської радипри Херсонському державному університеті. Так, золоті медалі вибороли десять учнів, трьом – дісталися срібні.

Цього року Херсонський академічний ліцей ім.О.В.Мішукова відзначає 25-річчя. І днями навчальний заклад випустив свій 25-й випуск!

Вітаючи випускників, їхніх батьків, викладачів директор Галина Бібік розповідає, що Херсонський академічний ліцей ім.О.В.Мішукова можна із впевненістю вважати найпотужнішим навчальним закладом.

Адже цього року 149 учнів ліцею стали переможцями міського етапу олімпіад – це майже кожен третій-четвертий учень, 60 – переможцями обласного етапу учнівських олімпіад, а це кожен 9 учень навчального закладу.

Галина Володимирівна вважає, що такі перемоги, безумовно, завдяки основоположнику, першому директору ліцею Олегу Васильовичу Мішукову, адже ліцей має найпотужніший кадровий склад. «Ми найперші в місті за кількістю методистів, тому можемо пишатися такими результатами», – запевняє директорка ліцею.

До того ж, Галина Володимирівна завдячує високим результатам та небайдужістю до навчального закладу обраному ректору ХДУ, народному депутату України Олександру Співаковському.


У свою чергу, виступаючи перед молоддю, Олександр Співаковський розповів як 25 років тому створювався ліцей: «Все починалося із розмов, дискусій, а батьком, серцем і локомотивом цього був Олег Васильович Мішуков. Тисячі людей мають гарні ідеї і бажання перетворювати їх у проекти. І тільки десятки людей мають можливості об'єднувати ці ідеї та імплементації. Таким був Олег Мішуков», – зазначив Олександр Співаковський.

Також він висловив вдячність нинішньому директору ліцею Галині Бібік за те, що за чотири роки свого керівництва вона фактично відродила пам'ять першого директора Олега Мішукова: «У ліцеї було 10 класів – став 21, було 300 ліцеїстів – стало 600! Крок за кроком робиться велика справа», – наголосив народний депутат.

Як обраний ректор ХДУ Олександр Співаковський наголосив, що двері Херсонського державного університету завжди відкриті для молоді, яка здобула основу знань в одному з найкращих закладів середньої загальної освіти Херсона – академічному ліцеї імені О.В.Мішукова!

«ХДУ завжди вас чекає. Ви бачите перетворення, які відбуваються у нашому виші. Адже концепцією нашого навчального закладу є орієнтація на ваші освітні потреби. Ми створюємо комфортне середовище, в я кому ви можете капіталізуватися. Обіцяємо вам якісну освіту і гарне працевлаштування!», – наголосив народний депутат Олександр Співаковський.

І додав: «Впевнений, що поєднання мудрості дорослого покоління з енергією молодого, зробить Україну такою країною, де люди почуватимуться щасливими!»

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон