Юрій Рожков: Наші випускники - наша гордість, радість і краса!

Лідер Громадської платформи «Добро переможе» Юрій Рожков привітав херсонських випускників з успішним завершенням навчання.

«Наші випускники - наша гордість, радість і краса! І я все зроблю для їх щасливого та успішного майбутнього!» - із захопленням підкреслює Юрій Рожков, взявши участь у кількох урочистих заходах Херсона та передмістя.

Дружнє напутнє слово для випускників він промовив і в школі-родині № 39 селища Текстильного, подякувавши батькам та вчителям за їхню невтомну працю, яка заклала такий міцний фундамент в житті вчорашніх учнів.

Ольга Маренчук, директор школи висловила слова подяки Юрію Рожкову за постійну підтримку закладу і селища в цілому:

«День захисту дітей, День батька та інші заходи, організовані лідером Громадської платформи та які проходили за його підтримки - чудові і необхідні нашим дітям! Ми вдячні й за допомогу школі: парти, стільці, дошки. Він долучився і до закупівлі кондиціонерів в актову залу. Юрій Рожков дбає про всіх! Стільки добрих справ безкорисливо робить щодня протягом багатьох років! А стільки ми вже зробили разом і продовжуємо працювати далі... Ми з ним - духовні друзі! - Маючи багаторічний досвід в педагогіці і депутатстві, роботи в окрузі, скажу: такого щирого, щедрого і уважного помічника я більше не знаю! Навіть усім нашим 24 випускникам школи вручив іменні записники-планери. Адже діти підуть навчатися далі. Більшість планує здобувати вищу освіту! Ми усі разом вклали у них бажання здобувати знання, розвиватися, бути добрими і гарними людьми. В добру путь!», - наголосила директор школи.

Громадська платформа Юрія Рожкова «Добро Переможе»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон