Херсон отримає європейські зупинки?

Заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе запропонував побудувати нові або провести реконструкцію старих зупинок громадського транспортута оснастити їх туалетами. Подібну норму вже внесли до законопроекту щодо реформування вулиць і доріг.

Міністр упевнений, що необхідно наближатися до європейських стандартів і розвивати інфраструктуру, щоб вона була комфортною і корисною для населення. Ця ініціатива також вирішить проблему нестачі громадських вбиралень у містах України.

Наприклад, подібні зупинки нещодавно встановили в столиці Казахстану. Це ультрасучасні невеликі споруди, які мають не тільки туалет, але і торгову точку. Також там обладнаний зручний майданчик для очікування транспорту, який повністю зі скла, що дозволяє городянам не мерзнути взимку.

А в ОАЕ на зупинках ще й кондиціонери працюють. Що також не завадило б південному сонячному Херсону. А про проблему з наявністю громадських вбиралень містяни знають не з чуток. Їх усього кілька. Радує лише те, що у великих торгових комплексах у різних районах міста подбали про комфорт своїх відвідувачів. Ну хоч хтось же мусить.

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон