Співаковський: Сердечно вітаю з Днем Конституції

Дорогі херсонці, шановна херсонська громадо! Сердечно вітаю з Днем Конституції - найголовнішим святом нашої демократії!

Двадцять три роки тому з прийняттям першої Конституції незалежної України були закладені правові основи нашої єдності і формування у сучасну політичну націю. Як показав час, ці основи є міцними.

Ми — різні, але ми всі українці. Конституція стала тим великим суспільним договором, на якому ґрунтується наше сьогодення і вибудовується майбутнє. Вона надала кожному реальні можливості для самореалізації і об'єднала нас навколо спільних цінностей.

Ми — народ, єдине джерело влади. Лише від нас залежить, чи стане Україна такою, якою вона є в наших мріях. Як казав колись Іван Франко: «Тільки те, що здобудемо своєю працею, те і буде справді нашим надбанням».

Конкретними справами на благо своїх громад і країни мусимо щодня наповнювати статті Конституції реальним змістом. Вільна, справедлива і заможна країна, яку разом побудуємо, буде найкращим спадком нашим дітям і онукам.

Будьмо єдиними, будьмо відповідальними! Зі святом!

Народний депутат України Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон