Павло Потоцький: Конституція - головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький привітав жителів району з нагоди Дня Конституції України:

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії українського народу.

Верховна рада України, висловлюючи суверенну волю громадян держави і, спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Конституцію України.

Конституція увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності Батьківщини.

Але не слід забувати, що конституційні норми, якими б вони передовими і демократичними не були, самі по собі не змінять життя на краще.

Сьогодні, аби перетворити зміст на результат, усім нам потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця заради однієї мети – процвітання Батьківщини.

Ми твердо переконані, що зможемо побудувати сильну, заможну і процвітаючу державу лише за умови глибокої поваги до Основного Закону та неухильного його виконання.

Тож давайте продовжимо усі разом наполегливо працювати для втілення конституційних прав, зміцнення добробуту наших родин в ім'я поступального розвитку рідного краю і держави.

Від усього серця бажаємо вам міцного здоров'я, миру, щастя, творчого натхнення, достатку і віри у світле майбутнє України. Зі святом!

Голова районної ради П.Б.Потоцький

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон