У Херсоні тривають дитячі свята

Цього разу дитяче свято "Діти - щастя квіти" відбулось в Шуменському мікрорайоні Херсона.

"Веселе, здорове літо без гаджетів - один з пріоритетів цього спекотного сезону!, - переконаний лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков. - А тому разом зі своєю командою та небайдужими людьми майже щодня намагається організовувати розважальні корисні заходи у Херсоні та передмісті".

Радісні дітлахи з батьками чудово провели час у компанії аніматорів та артистів Херсонської обласної філармонії, із задоволенням смакували морозивом. А місцевим бабусям до вподоби стало живе спілкування із сусідками у затінку на зручних лавках, які подарував двору Юрій Рожков.

Голова ОСББ "Лавреньова, 24" та "Лавреньова, 26" Світлана Барченко, зазначила: "Разом з мешканцями і за підтримки Юрія Рожкова нам вдалось багато зробити! А ще більше - планів.

Хочемо облаштувати у дворі спільну зелену зону для відпочинку з гойдалками і пісочницею, щоб діти та дорослі частіше відпочивали на свіжому повітрі. Сьогодні вони забули про свої комп'ютери і телевізори й чудово провели час. Нам все дуже сподобалось. Дякуємо за свято і співпрацю Юрію Рожкову!"

Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон