Що малюють діти херсонських аудиторів?

Щороку в столиці України проводиться чимало відомчих конкурсів дитячого малюнку. Тому первинна профспілкова організація державних аудиторів Херсонщининаправила до Києва художні роботи за авторством трьох дітей працівників.

Конкурс, який призначений для дітей працівників регіональних підрозділів Державної аудиторської служби, був присвячений Дню охорони праці.

З року в рік Журі конкурсу, на чолі з головою профкому Лідією Вознюк, прискіпливо і ретельно обирає маленьких переможців. Завжди складно поважному журі оцінювати дитячу творчість і обирати кращих художників, котрі надали свої малюнки за актуальною темою - «Охорона праці очима дітей».

Знайомство з роботами дітей вражає: це і поінформованість стосовно безпеки життєдіяльності, і обізнаність зі специфікою роботи дорослих. Усіх вражень від яскравих малюнків простими словами не передати.

У 2019 році дипломи отримали: Калабіна Анастасія, 3 роки; Коротєєв Гліб, 9 років; Богданова Олена, 10 років (перше всеукраїнське місце). Вітаємо і бажаємо дітям подальшого розвитку своїх творчих здібностей.

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон