На курорті Херсонщини облаштують пляж для людей з особливими потребами

В Україні стартував масштабний конкурс під назвою «Неймовірні села України-2019». Всього на конкурс свої бізнес-плани подало 115 сіл зі всієї країни.

Попри те, що до фіналу, а отже і до святкового нагородження понад міяц, вже було відібрано ТОП-20, які вразили з першого погляду та варті уваги кожного.

Так, в умовний перелік найкращих увійшло і селище Щасливцеве, що на Херсонщині. Наразі ще триває голосування, але проект вже отримав 1,5 тисяч глядацьких симпатій та 76 балів. Така активність дозволила опинитися курортному містечку на сьомій позиції.

Згідно з бізнес-плановою документацією, у селищі бажають удосконалити пляжі для людей з особливими потребами. Планується, що на реалізацію проекту потрібно витратити близько 127 тисяч гривень. За ці кошти придбають пляжну коляску для купання, пляжну доріжку з дерева, а також переодягальні, пристосовані під потреби людей з інвалідністю на візках.

Варто зазначити, що онлайн-голосування триватиме до 17 липня. Таким чином визначиться 10 півфіналістів конкурсу. А з 18 липня по 31 липня члени Експертної ради відберуть 5 фіналістів, які пройдуть в III етап конкурсу — фінал.

"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон