На реконструкцію очисних споруд у Бериславі виділили 1 млн грн

На Херсонщині залишається актуальною проблема із очисними спорудами, які або відсутні взагалі, або знаходяться просто в жахливому стані.

Зокрема, очисні споруди у Бериславі вже далеко не перший рік перебувають у незадовільному стані. Дане питання вже неодноразово піднімалося на рівні області, але якихось вагомих зрушень у його вирішенні так й не було.

Так, нещодавно були внесені зміни до програми першочергових природоохоронних заходів, які проводяться у Херсонській області у цьому році. Один із пунктів програми – реконструкція очисних споруд у Бериславі. На проведення даних робіт планується виділити 1 млн грн. Відповідне розпорядження підписав перший заступник голови Херсонської облдержадміністрації Дмитро Бутрій.

Також, згідно із даним документом, близько 3,2 млн грн планують витратити на утилізацію використаних хімічних засобів, які використовувалися для захисту рослин. Відомо, що дані кошти виділяються з обласного фонду охорони навколишнього середовища.

"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон