Під човен підліток на Херсонщині потрапив

Розваги на воді супроводжуються смертельним ризиком для підлітків на Херсонщині.

Так, 14-літній школяр з селища Понятівка Білозерського району області вибрався зі знайомим покататися на моторному човні. Але дніпровська хвиля підкинула суденце, і хлопець просто вилетів з нього, не встигнувши схопитися за борти. Причому так невдало, що потрапив просто під гвинт двигуна, який продовжував крутитися.

І в результаті лопаті того гвинта до кісток порубали спину юного пасажира човна. Його з річки дістали живим, але тинейджер ще довго оговтуватиметься після такої кривавої пригоди.

Купання заледве не коштувало життя і 17-річному юнакові, котрий приїхав відпочивати до Скадовська. Там подався на дитячий пляж, і заплив на глибину, і почав тонути. Потопельника, на щастя витягнули, та надали йому першу допомогу. А по тому машина «швидкої допомоги» відвезла його до районної лікарні, де він і буде остаточно приходити до тями.

Втім, він такий не один: щойно почалася літня спека, і повідомлення про загибель дітей і дорослих на воді, або про нещасні випадки з ними на пляжах надходять щодня.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон