Чому «недосвідчений» херсонський журналіст іде в політику?

Херсонський журналіст Ткаченко Павло Павлович, подав документи для участі у позачергових виборах до Верховної ради Україниу порядку самовисування по 182 мажоритарному округу і коротко розказав про себе:

Мені 29 років, громадянин України, проживаю у Херсоні. За плечима служба в ДСНС та СБУ. Наразі займаюсь підприємницькою діяльністю. Безпартійний, політичною діяльністю не займався.

Для чого я, «недосвідчений» іду в політику? 27 років старі, ДОСВІДЧЕНІ політики годували нас обіцянками про «багатовекторність розвитку України», «покращення життя вже сьогодні» та «життя по-новому».

АЛЕ завдяки ним, Росія окупувала Крим та розпочала війну на Донбасі! Завдяки ним мільйони працездатних українців виїхали на заробітки в інші країни, а пенсіонери опинилися на межі жебрацтва.

Тому, я «недосвідчений» іду в депутати! Обіцяю:

- Служити народу України, виконувати положення Конституції та Законів України.
- Докласти максимум зусиль для знищення корупційної системи в усіх сферах життя і на всіх рівнях.
- Не голосувати за Закони, які будуть направлені проти національної державності України та інтересів наших співгромадян.
- Робити все можливе щоб прийдешні покоління пишалися Україною, як одним із ключових гравців на політичній та економічній мапах світу.

Пообіцяв Павло ТКАЧЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон