В Олешківській районній раді вирішують проблемне питання

Сьогодні, 20 червня 2019 року, в районній ради відбулося розширене засідання постійної комісії Олешківської районної радиз питань науки, освіти, культури, молоді, спорту та взаємодії із ЗМІ на якому були розглянуті питання, що стосувалися роботи комунального закладу «Олешківський районний центр культури та дозвілля ім. Т.Г.Шевченка».

А саме проведення ремонтних робіт будівлі районного центру культури та дозвілля і дотримання трудової дисципліни працівниками закладу. Не залишилося поза увагою депутатів наболіле питання звіту керівника комунального закладу районної ради, якого депутати чекають вже два роки.

На засідання, яке вів голова постійної комісії Георгій Журавко, були запрошені також голова районної ради Павло Потоцький, заступник голови Костянтин Буганов, радник голови Людмила Шелудько, депутати з інших комісій районної ради, начальник управління освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Олександр Зарівний, члени трудового колективу комунального закладу «Олешківський районний центр культури та дозвілля ім. Т.Г.Шевченка».

Під час майже тригодинного засідання виявилося, що всі питання можна було об'єднати в одне – непрофесійне та недобросовісне відношення до своїх посадових обов'язків керівника цього комунального закладу Сергія Мінєнкова.

Що вилилося в цілу низку проблем – нераціонального використання бюджетних коштів та організації проведення ремонтних робіт, звільнення працівників закладу, ряду непорозумінь між керівництвом і працівниками, нездорової робочої атмосфери у творчому колективі, що в свою чергу значно погіршило якість та рівень культурно-масових заходів.

Звичайно керівництво та депутатський корпус районної ради не могли залишити поза увагою проблеми, що вже потребували негайного вирішення і стали загрозою для нормальної діяльності всієї галузі.

Головне, що під час обговорення та після напрацювання рекомендацій депутатів, з'явилася надія на порозуміння. А на розгляд чергової сесії районної ради заплановано внести питання звіту керівника комунального закладу «Олешківський районний центр культури та дозвілля ім. Т.Г.Шевченка».

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон