Юрій Рожков: Оновлення матеріально-технічної бази шкіл і садочків - це не розкіш, а гостра необхідність

"Оновлення матеріально-технічної бази шкіл і садочків - це не розкіш, а гостра необхідність!", - стверджує Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе", тому продовжує, у співпраці з Міжнародними фондами, забезпечувати освітні заклади якісним обладнанням.

До прикладу, сьогодні завіз і допоміг розвантажити парти і столи у Степанівську ЗОШ №17.

"В селах і селищах живуть не менш розумні, талановиті, обдаровані діти, ніж в обласному центрі, - підкреслив Юрій Рожков, - зараз ми з Данським фондом "Збережи Україну" зробили ще одну добру справу! Поки учні села Степанівки відпочивають на канікулах, ми поповнили їх школу меблями.

Закликаю усіх підприємців долучатися! Нашим дітям, у всіх без винятку школах, необхідний Wi-Fi з вільним доступом, сучасна комп'ютеризована техніка, якісні меблі. Тоді батьки не возитимуть своїх дітей щодня у місто. А значить, і освітні заклади, через недобір, не закриватимуться.


Дуже важливо, щоб учні із сіл та селищ могли конкурувати з міськими нарівні, вступаючи у ВУЗи, здобувати професію та залишатись працювати у своєму рідному населеному пункті. Давайте розвивати Херсонщину разом!"

Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро Переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон