Один із найкращих цьогорічних випускників вступатиме до ХДУ

Вчора, 19 червня, до Херсонського державного університету завітав випускник фізико-технічного ліцею Михайло Новіков.

Хлопець особисто виявив бажання зустрітися із обраним ректором нашого навчального закладу, народним депутатом України Олександром Співаковським, адже він із високими показниками склав ЗНО і твердо вирішив стати студентом ХДУ!

Ще у 9 класі Михайло визначився, що хоче пов'язати своє життя з IT-технологіями. Цього року, завершуючи навчання у фізико-технічному ліцеї, хлопець отримав високі результати ЗНО – 198 балів з математики, 197 – з української мови, 189 – з фізики. Результат з англійської дізнається незабаром, але впевнений, що там не гірше. І вже зараз хлопець починає вивчає німецьку мову.

Михайло Новіков розповідає, що не був впевнений, який виш обрати для отримання вищої освіти. Адже провідних університетів чимало – у Києві, Львові, Одесі тощо. Порадившись вдома з рідними твердо вирішили – Херсонський державний університет!

«Я не одноразово бував на екскурсіях у Херсонському державному університеті, тому впевнений, що мій вибір – правильний. А від міжнародної компанії DataArt, офіс якої знаходиться у Херсоні (Dataart Kherson), я у захваті!», – ділиться враженнями цьогорічний випускник.

Олександр Співаковський вкотре наголосив, що фізика, математика, англійська мова – провідні предмети, високий рівень яких гарантує гідне працевлаштування та достойну заробітну плату. У випадку з Михайлом – Олександр Володимирович запевнив, що хлопець однозначно навчатиметься на бюджеті.

Також Олександр Співаковський розповів про умови подачі документів до ХДУ і пообіцяв завітати на випускний вечір фізико-технічного ліцею та особисто привітати Михайла!

Наприкінці зустрічі Олександр Співаковський вкотре закликав молодь не полишати Херсонщину, розбудовувати її і ділитися своїми успіхами саме на рідній землі!

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон