У Генічеському районі проходила «Всеукраїнська шкільна волейбольна ліга»

З 15 по 17 червня 2019 року в Генічеському району Херсонщини, на території Арабатської Стрілки в селі Стрілкове, на базі дитячого спортивного табору «Гренада» відбулись змагання «Всеукраїнська шкільна волейбольна ліга» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів 2002 р.н. і молодші.

Генічеський район на ці змагання зібрав понад 300 учасників з 19 областей України. Херсонщину на цих змаганнях представила команда Геніческої НВК школа №3.

Завітав на ці змагання і голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов, який привітав учасників змагань, подякувавши їм, за те що вони приїхали до Генічеського району на Арабатську Стрілку, подякував власникам та керівництву дитячого-оздоровчого табору «Гренада» за те, що вони створюють сучасну спортивну інфраструктуру, яка дозволяє приймати змагання такого високого рівня.

Також на змаганнях були присутні представники Міністерства молоді та спорту України та керівництво федерації волейболу України.

За матеріалами Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон