Владислав Мангер зустрівся з іноземною делегацією

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер провів робочу зустріч із представниками благодійної організації «Благодійний фонд «МІЦВА».

http://khor.gov.ua/wp-content/uploads/2019/06/IMG_5195.jpg

У рамках зустрічі були обговорені актуальні і, в той же час, гострі та болючі для Херсонщини теми. Зокрема, підвищення ефективності заходів з профілактики, раннього виявлення, своєчасної діагностики та ефективного лікування онкологічних захворювань.

Напередодні особистої зустрічі з Владиславом Мангером турецька делегація відвідала медичний комунальний заклад Херсонської обласної ради, який опікується вирішенням цих проблем, – Херсонський обласний онкологічний диспансер, а також Обласну лікарню відновного лікування, яка спеціалізується на наданні високоспеціалізованої медичної реабілітації учасникам бойових дій АТО, членам їх сімей, хворим після інсультів, травм опорно-рухового апарату населенню Херсонської області та Південного регіону.

Іноземні гості на високому рівні відзначили якість новопридбаної апаратури в обох медичних закладах, а також професіоналізм українських медиків у використанні сучасних методів лікування.

Маючи тісні взаємовідносини з провідними медичними клініками Ізраїлю, Південної Кореї та Турецької Республіки, благодійний фонд «МІЦВА» запропонував Херсонській обласній раді співпрацю у вирішенні проблемних питань медичного характеру.

За словами голови облради, всі запропоновані проекти корисні і цікаві для Херсонщини, але мають бути вивчені українськими лікарями-професіоналами. Тому Владислав Миколайович із вдячністю прийняв всі пропозиції гостей та пообіцяв в найближчі дні направити їх на подальше опрацювання до фахівців.

У разі схвалення проектів – українська сторона планує відвідати Туреччину для обговорення подальшої співпраці в напрямку забезпечення жителів Херсонщини якісною медичною допомогою.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон