У Херсоні запускатимуть повітряних зміїв

Вже втретє в Херсоні для мешканців та гостей міста – Свято повітряного змія Kherson City Of Peace International Kite Event 2019 !

Яскравий захід для дітей, юнацтва та дорослих відбудеться 23.06.2019 року (неділя) з 9:00 до 12:00 на полі в мкр. Таврійський за супермаркетом Таврія В (вул. 49-ої Гвардійської Дивізії). Очікується приїзд визнаних майстрів світового рівня з Аргентини, Естонії та Ізраїля.

Свято проходитиме в рамках підготовчих зборів Збірної України з кайт-флаїнґу, яка представлятиме нашу державу на Кубку Світу у жовтні 2019 року у Китаї.

Гості будуть не тільки глядачами запусків найкращих кайтів України, але й зможуть стати активними учасниками події, отримавши унікальну можливість спробувати свої сили у керуванні 3D кайтами, акробатичними повітряними зміями та парафойлами.

Програма свята передбачає для всіх бажаючих:

– яскраве шоу українських кайтів, нагороджених на міжнародних чемпіонатах і фестивалях;

– майстер-класи з власноручного виготовлення повітряних зміїв від наших фахівців;

– знайомство з найкращими кайт-флаєрами з різних регіонів, членами Збірної України
та інші сюрпризи.

Отже, шановні друзі, Свято повітряного змія чекає на своїх гостей 23-го червня 2019 року з 9 до 12 години на полі в мкр.Таврійський за супермаркетом Таврія В (вул. 49-ої Гвардійської Дивізії).

Альона КОМПАНІЄЦЬ
Виконавчий Секретар Української Асоціації Повітряних Зміїв

Термінологія: Кайт – повітряний змій Кайт-флаїнґ – запуск і керування повітряним змієм

Кайт-флаєр – спортсмен, майстер кайт-флаїнґу

Довідково:

Українська Асоціація Повітряних Зміїв (УАПЗ) була заснована в серпні 2017 року організаторами та активними учасниками першого Міжнародного фестивалю повітряних зміїв у історії України Tryhutty IKF 2017.

УАПЗ перша і, на сьогодні, єдина організація, яка представляє всю Україну на міжнародному рівні.

Нині до УАПЗ входять як місцеві клуби (команди), так й окремі кайт-флаєри з 11 регіонів України (Херсонський, Дніпропетровський, м. Київ, Львівський, Миколаївський, АР Крим, Кіровоградський, Одеський, Київський, Хмельницький, Запорізький) та навіть закордонні українці.

Мета УАПЗ – промоція кайт-флаїнґу в Україні через конкурси, майстер-класи, розробку власних моделей повітряних зміїв, регіональні івенти та міжнародні фестивалі, а також презентація України на міжнародному рівні. Серед стратегічних планів: промоція м. Херсона як столиці кайт-флаїнґу України, за прикладом м. Вейфан у Китаї, м. Берк у Франції та м. Леба в Польщі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон