На херсонському автовокзалі працювали грузові «нелегали»

Вчора «легалізацію» пасажирських перевезень спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі разом із патрульними відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Херсонській області провели на автовокзалі «Центральний» у Херсоні.

Однак, увагу представників контролюючих служб привернув вантажний автомобіль із фірмовим логотипом відомого виробника напоїв, який розвантажував товар на зупинці для пасажирів. Під час проведення контрольно - перевірочних заходів учасники рейду з'ясували, що водій - перевізник працював «на доставці» нелегально, без офіційного працевлаштування та державної реєстрації, також відсутні були інші дозвільні документи.

Загалом, за один день фіскали склали 3 протоколи про адміністративне правопорушення за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів. Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 - 34000 гривень. Матеріали будуть направлені до суду.

Перевірки продовжуються.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон