В Генічеському районі підтримують боксерів

В Генічеському районі Херсонщини Благодійний фонд Альберта Черепахи давно підтримує представників практично всіх видів спорту, і цього разу, без уваги не залишилися і боксери.

З 4 по 8 червня Щасливцеве приймало ХІ Міжнародний боксерський турнір, присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Змагання, участь у яких приймало 159 учасників з різних областей України та республіки Молдова не могли залишитися без уваги та участі благодійного фонду Альберта Черепахи.

В завершальний день турніру виконавчим директором благодійного фонду Альберта Черепахи Дар'єю Євстратовою Щасливцевському дитячому боксерському клубу «Мангуст» та Генічеській районній федерації боксу було вручено сертифікати по п'ять тисяч гривень для розвитку цього виду спорту та покращення матеріально-технічної бази клубу.

Приємно усвідомлювати, что наші спортсмени проявили себе дуже на високому рівні. Всього у турнірі приймали участь 46 спортсменів з різних населених пунктів Генічеського району, з яких 16 боксерів отримали золоті медалі, 10 – срібні та 17 – бронзові медалі, а Дмитро Голбай ( м.Генічеськ) та Микола Кольцов (с.Азовське) стали кращими боксерами турніру. Для всіх юнаків ці змагання стали справжнім відкриттям, адже за 5 днів запеклих боїв вони отримали безцінний та колосальний досвід.

«Благодійний фонд завжди з радістю буде приймати участь у таких заходах та підтримувати спортсменів,тому що популяризація спорту, особливо серед молоді є одним з пріоритетних напрямів діяльності фонду. Вітаємо юних боксерів і бажаємо їм нових звершень і перемог!» - коментує засновник фонду Альберт ЧЕРЕПАХА.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон