Юна художниця з Херсонщини - лауреат Міжнародного Інтернет-конкурсу малюнку

VІІ Міжнародний Інтернет-конкурс малюнка "Марка дружби", заснований та проведений Херсонським навчально-естетичним комплексом "Художня школа", завершив свою роботу.В ньому взяли участь юні художники з Білорусі, Болгарії, Боснії та Герцеговини, Індонезії, Казахстану, Литви, Росії, Румунії, Сербії, Словенії, України та інших країн світу.

Лауреатом цього конкурсу стала вихованка художнього відділення Нижньосірогозької школи естетичного виховання Вероніка Оніщенко.

4 червня у місті Києві, в Національному палаці культурно-ділового співробітництва "Український дім" їй було вручено дипломом лауреата за роботу "Мама з оранжевим волоссям".

На цьому святі були присутні діти з різних куточків світу, їх викладачі, батьки та поважні гості. Вероніка також приїхала на свято зі своєю мамою Ларисою та викладачем — Юрієм Вакуленком.

"Символічною подією стала участь першого Президента України Леоніда Кравчука в церемонії нагородження, — розповідає Юрій Вакуленко. — Він щиро привітав дітей, а Веронічці залишив свій автограф на дипломі та каталозі з дитячими роботами".


В своєму зверненні до талановитої молоді перший Президент України зазначив: "Конкурс "Марка дружби вражає" своїм внутрішнім змістом. Це частина життя кожної дитини, кожного дорослого, кожної країни. Це не просто малюнок, це розуміння дітьми філософії нашого життя. Мені надзвичайно приємно що це відбувається в Києві, в Україні. Тому що Україна — молода ще держава, крокує в нове життя, в неї багато проблем".

На завершення заходу організатори цього престижного конкурсу представили грандіозний святковий концерт з юними талантами.

Нижні Сірогози.City

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон