Дорожні несподіванки на Херсонщині

На дорогах Херсонщини несподіванки чигають автолюбителів буквально на кожному кроці.

Із такою несподіванкою зіткнувся і власник «Лади Гранта» на автотрасі біля села Нова Збур'ївка Голопристанського району. Увечері він не побачив, що просто серед дороги нерухомо лежить чоловік, і від такої несподіванки не встиг загальмувати, наїхавши йому просто на голову. Той загинув на місці.

У відділі комунікацій ГУНП Херсонщини повідомляють, що жертвою незвичайної аварії виявився 41-річний мешканець Голої Пристані. З якої причини він лежав на пожвавленій автотрасі, ще належить з'ясувати. На додачу, переляканий до нестями водій нервово викрутив кермо: «Лада» вилетіла на узбіччі, і водій та два її пасажири також отримали різноманітні травми й забої.

Того ж дня, до речі, у Херсоні молода городянка також ризикувала втратити не тільки своє життя, а й не народжену дитину. Вона їхала кудись у справах, як на вулиці Нафтовиків її зненацька підрізала інша автівка.

Після зіткнення у 24-річної жінки на восьмому місяці вагітності виявили струс мозку та забої, у другого учасника ДТП (23-річного юнака) – сильний забій хребта.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон