На Херсонщині змагалися пілоти дронів

Пілоти дронів з усієї України приїхали на Херсонщину, щоб позмагатися за звання найкращого.

Суть змагання полягає в умінні точно налаштувати дрон і подолати трасу з перепонами, не пошкодивши при цьому коптер. На перший погляд – нічого складного, якщо не одна річ – спортивні гоночні дрони розвивають швидкість ста кілометрів менш ніж за пів секунди.

Дрон-реслінг активно розвивається в Україні, незважаючи на те, що це задоволення не з дешевих. Вартість одного летючого робота може сягати тисячі доларів. Та справжні ентузіасти грошей не шкодують. Адже емоції, отриманні від польоту, безцінні.

Повітряні перегони зібрали сотні глядачів. Задоволення отримали не лише учасники, а й глядачі. Серед учасників, як школярі-новачки, так і досвідченні рейсінгісти:

В результаті дводенних перегонів визначили фіналістів, які матимуть честь позмагатися вже за звання найкращих пілотів світу восени 2019 року у Кореї. Перше місце посів Олександр Альошин – команда Nubzz Quad (Київ), срібло отримав Дмитро Фаєрмарк – FlyMod Team (Одеса), закрив список переможців Модест Ач – Zipper Team (Львів).

Перший Регіональний

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон