Юрій Рожков: Зробимо разом наш Херсон прекрасним

Вже не перший рік Громадська платформа "Добро переможе", на чолі з її лідером Юрієм Рожковим, об'єднує городяну наведенні ладу на прибудинкових територіях.

Торік, завдяки підписанню Меморандумів про співпрацю, ОСББ та ЖБК включилися в роботу ще активніше, адже відчули дієву підтримку. Комусь, за потребою, нові лавки завезли, комусь урни або допомогли вислати бруківку чи встановити альтанку. Санджанці, воду для поливу? Інвентар, фарбу? - будь ласка! Але за однієї важливої умови: допомогти, а не зробити!

Мешканці, передусім, повинні самі дбати про свою територію, адже тоді результати праці зберігаються і радують довше!

Вихідними, зокрема, Юрій Рожков долучився до наведення ладу в ОСББ "Сенявіна, 166/5".


Надія Лазарєва, голова правління розповіла: "Я дуже задоволена, що ми підписали Меморандум про співпрацю. Він в силі і працює! Зараз ми з сусідами вирішили зробити бесідку у дворі і звернулися до Громадської платформи "Добро переможе", щоб подарували нам ще одну лавку зі спинкою. Одразу ж її нам і привезли! Тепер комплект. Раніше, восени ми запросили Юрія Рожкова провести у нас свято "А у нас у дворі", як він організовує по Херсону, то зібралося одразу 7 ООББ. Ми з дітками погуляли на славу! Були конкурси, солодощі, подарунки. Зокрема, кожному ОСББ по такій зручній лавці. І люди оживилися, захотіли зробити двір ще комфортнішим. Тепер наше чудове подвір'я виглядає так! Дякуємо Юрію Рожкову та команді його Громадської платформи "Добро переможе" за співпрацю!"

Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро Переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон