У Генічеську зробили добру справу на радість дітям

Сповненим щасливих емоцій видався ранок минулого четверга, 6 червня, в родині Новосельцевих, що мешкає у Генічеську.

Сюди з величезною купою подарунків завітав Альберт Черепаха, засновник Благодійного фонду, разом зі своїми помічниками. Подарунків привіз багато, адже дітей в родині наразі виховується, без перебільшення, двадцять два!

Анатолій і Світлана Новосельцеви почали брати дітей під опіку у 2005 році. Вони не планували спочатку робити так. Проте сама доля вирішила інакше. На той час у гості до їхніх біологічних дітей, а в сім'ї їх троє, приходили погратися друзі. На жаль, не всі вони були з благополучних родин. Комусь взагалі не хотілося повертатися додому.

"Я бачила дітей навколо себе, які потребували допомоги, - каже пані Світлана. - Особливо важко доводилося тим, хто не отримував батьківського догляду і належного виховання. І нам з чоловіком було шкода їх. Хотілося чимось допомогти малечі, зробити її дитинство більш радісним і світлим. Бо діти – це Божий дар. Тому й ставитися до них треба відповідно".

З тієї пори так і повелося. Новосельцеви стали приймати до оселі діточок, що залишалися без батьківського піклування, а дехто навіть без даху над головую. Згодом соціальні служби вже самі стали пропонувати Анатолію і Світлані взяти дітей під опіку.

Загалом у цій гостинній домівці виховувалася 31 дитина! Ті, хто вже виріс і пішов у самостійне життя, часом повертаються, аби подякувати своїм батькам за їхні любов і власний приклад людяності і доброти.

Наразі на декого з неповнолітніх, які мешкають у Новослеьцевих, триває оформлення відповідних документів. Проте всім їм треба змістовно й активно проводити час літніх канікул.

Тож нещодавно «багатодітна сім'я» звернулася до Благодійної організації «Благодійний фонд Альберта Черепахи» з проханням про допомогу. У відповідь керівництвом фонду було виділено певну суму коштів, в межах якої Новосельцевим запропонували самостійно обрати необхідне для активного літнього відпочинку дітлахів.

Серед обраного гарненький батут, а ще сучасні самокати, м'ячі, надувні круги та нарукавники для плавання на воді. Все це Альберт Черепаха зі своєю командою власноруч передав дітям, які виховуються Новосельцевими.

Він спілкувався з малечею і батьками, які вразили добродія своїми героїзмом та самовідданістю. А ті, в свою чергу, дякували меценату за допомогу.

Можна з упевненістю сказати, що літній відпочинок у родині Новосельцевих буде активним, змістовним і дуже веселим.

За матеріалами Благодійного фонду Альберта Черепахи

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон