Що повинен робити нардеп від Херсона

Про це журналісти, під час прямого ефіру на радіо «АКС», говорили з екс-мером Херсона, депутатом міської ради Володимиром Сальдо.

З Володимиром Сальдо говорили про завдання, вирішення яких вимагають херсонці, а місцева влада не в силах їх вирішити. А також - що повинен робити нардеп від Херсона, якому довірять свої голоси виборці на позачергових виборах.

Як розповів гість радіо ефіру, в першу чергу, місце у Верховній Раді потрібно використовувати в інтересах тих людей, які його обирали. Тому, перше і пріоритетне питання - добудувати мостоперехід, план будівництва якого був розроблений ще за мерства Сальдо.

Депутат додав, що завершити розпочате - це першочергова місія для майбутнього нардепа від Херсона, так як мостоперехід - це самий пріоритетний об'єкт інфраструктури міста, а його наявність безпосередньо впливає на зручність в пересуванні по Херсону, зменшення викидів в еко-середу і навіть - естетичний вигляд міста.

Саме тому ця інфраструктурна одиниця повинна бути побудована і запущена в експлуатацію за будь-яких умовах.

Друге, про що в ході ефіру, Сальдо поділився з радіослухачами - це лобіювання виділення коштів, для херсонської системи дорожнього господарства залучаючи до цього і обласну владу. Майбутній народний депутат повинен вміти на практиці об'єднувати влади всіх рівнів і консолідувати їх зусилля.

На сьогоднішній день, велика частина міських депутатів не впливає на роботу міського голови, так як від нього залежать. Одні з них очолюють ряд комунальних підприємств (ред. - КП), а для інших - були створені чергові «непрацюючі» КП.

В результаті, ці підприємства не те щоб не приносять користь місту, а ще й шкодять Херсону, «проїдаючи» бюджетні гроші. На них виділяються чималі кошти, які можна було перенаправити в більш корисні для міста сфери.

При цьому Сальдо зазначив, що Херсон має велику потребу в потужному підприємстві «зеленого господарства», з повним штатом працівників, які будуть займатися благоустроєм всієї зеленої частини міста.

Це лише невелика частина того, на що керівники Херсона просто не звертають уваги і колись «місто троянд» перетворюється в занедбану брудну провінцію.

За матеріалами Херсонщина 24

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон