Олена Урсуленко: Я - за сімейні цінності

У Херсоні відбулося засідання круглого столу щодо збереження і популяризації сімейних цінностей. Важливе питання для спільнотиі держави об'єднало навколо себе владу, громаду, бізнес, різні конфесії, громадські організації.

При обговорені питання практично всі присутні однозначно підкреслили, коли у школі є духовна складова, тоді і діти є більш цілісними, розвиненими, усвідомлюючи справжні українські сімейні цінності.

Прийнято рішення доповнити резолюцію такими пунктами: в новій українській школі започаткувати факультативні заняття з вивчення Біблії та духовної літератури. Яскравий приклад - школа ХАБАД, де дітей навчають, виховують, наповнюють справжньою мудрістю життя.

Школа гуманітарної праці, де в програмі навчання є історія релігії і тільки один християнський дитячий садочок, який має в програмі саме духовне виховання, з вивченням Біблії. Він переповнений, діти не мають можливості йти далі обраним шляхом у перший клас і, окрім загальної шкільної програми , глибоко вивчати історію буття праведників, становлення християнства та історію релігій.

Я - за сімейні цінності, духовну культуру, розвинений світогляд, за родину, сповнену дитячим сміхом, творчими ідеями, любов'ю, повагою до старості та терпінням до молодості. Я хочу жити в Україні, де на першому місті - Людина й щаслива родина. Тоді такій країні ніщо не загрожуватиме, адже вона - з Богом!, - переконана Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон