Журналісти тиражують слова про Херсонщину

Сьогодні репортерам таврійського краю, як і завжди, працювати непросто.

І справа не лише в неслухняній клавіатурі, тимчасових технічних збоях,дефіциті мегапікселів у фото- та відеоапаратурі, деяких складнощах у передачі «гарячих»матеріалів засобами зв'язку.

Про життя журналістського загалу, здобутки і перспективи йшлося в стінах обласного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша.

Аудиторія урочисто відзначила 60 років з часу створення Херсонської обласної організації Національної спілки журналістів України.

У залі лунала репліка, що свято відбулося напередодні для вільно мислячих людей, тобто, до дня Журналіста України, яке щороку, з шаною і повагою, відзначають 6 червня.

В офіційному привітанні тимчасово виконуючий обов'язки голови обласної державної адміністрації Дмитро Бутрій, зокрема, підкреслив, що завдяки журналістам все більше людей дізнається про Херсонщину, відвідують наш таврійський край.

До речі, в пошуковій системі Гугл кількість згадувань про Херсон та Херсонщину невпинно зростає (на десятки тисяч щодоби).

Присутні в залі, від щирих сердець, шанували ветеранів, переможців професійних номінацій, талановитих журналістів з глибинки, сучасних телевізійників і ерудованих радіомовників. Звісно, за цікаві публікації про людей праці, актуальні фоторепортажі, вдалі телепрограми і телесюжети, сміливо і майстерно проведені журналістські розслідування. Заради підвищення рейтингів, заради, передусім, інформаційного розвитку сонячної та гостинної Херсонщини.

Яскравих виступів і зворушливих привітань, концертних номерів і знаних нагород, почесних премій і пам'ятних подарунків було вдосталь.

Вимогливе журі щорічного обласного конкурсу щедро відзначило переможців, з яких, до речі – більшість представників місцевих інтернет-видань. Приємно відзначити, що інформаційне агентство «Херсонці» отримало дипломи, які одержали Тетяна Голунова та Леонід Калиниченко.

Незвичайна професія – Журналіст. Саме цим ідейним професіоналам, часту нелегко, доводиться публічно відстоювати незаперечну істину, твердо переконувати в правоті, привселюдно доказувати, обґрунтовано критикувати, професійно захищати...

Леонід КАЛИНИЧЕНКО, фото автора

Коментарі до фото:

Секретар обласної рганізації НСЖУ Любов Брусик з колективом скадовської газети "Чорноморець"


Валерій Долина, голова Херсонської обласної організації Національної спілки журналістів України, заслужений журналіст


Олександр Голобородько, яскравий публіцист ІА «Херсонці»


Лариса Кравченко, відома тележурналістка Херсонщини


ветерани пера Петро Квасницький та Володимир Менисенко


колишній кореспондент Голосу України Алла Брусилова –Куркова


студентство та викладачі ХДУ вітають журналістів з багатьох куточків Херсонщини


Ветеран журналістики Любов Дмитрівна Лагутенко, колишній керівник ряду газет Херсонщини різного рівня

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон