Над херсонськими туристами вкотре познущалися

Українських туристів вкотре підставили, відмінивши чартерний авіарейс з Херсона до турецького міста Даламан.

Його обслуговує авіакомпанія МАУ, а винаймав «Боїнг» також наш туроператор ТPG. І от маємо: перший виліт з Херсона в Даламан перенесли до Одеси.

Наступного тижня другий рейс в обидва напрями відбувся у відповідності з графіком. А потім туристів, котрі вже придбали квитки і на червень, і на липень, через турагенції повідомили, що рейсу Херсон-Даламан не буде. І запропонували летіти через Київ. А це, як-не-як, шістсот кілометрів по вщент розбитих автодорогах. Або у таких самих розбитих залізничних вагонах. Раз проїхався – і вважай відпочинок зіпсованим.

Найдивніше, що навіть у Херсонському аеропорту раптової відмови партнерів від чартеру пояснити не можуть.

«У нас діє чартерний рейс з Херсона до Анталії. Обслуговує його, щоправда, інший туроператор та інша авіакомпанія. У них за місяць – жодних серйозних зривів графіку. З яких причин зірвався рейс на Даламан, я чітких пояснень ні від кого не почув», — говорить директор комунального підприємства «Херсонські авіалінії» Віталій Кучерук.

Із нашим туристичним сервісом, схоже, надійніше буде бронювати місця в готелях самостійно. І не зв'язуватися з сумнівними чартерами, а купувати квитки на регулярні рейси міжнародних авіакомпаній – це дорожче, зате із українським «кидаловом» менше небезпеки зіткнутися. З Херсона, дякувати богові, ще є регулярний пасажирський рейс до Стамбулу.

Хоча і з ним не все гаразд: авіакомпанія «Тurkish airlines» планувала виконувати десять рейсів щотижня, але у червні обмежиться сімома – немає достатньої кількості літаків.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон