Увага і допомога ветеранам необхідні не тільки в святкові дні

Вдруге упродовж травня Альберт Черепаха, засновник Благодійного фонду, особисто відвідав учасника бойових дій Другої світової війни Миколу Матвійовича Михайлова, який мешкає у селі Попівка Генічеського району.

Вперше спілкування Альберта Вікторовича з цією поважною людиною відбулося напередодні святкування Дня Перемоги, що відзначається 9 травня.

Тоді представниками Благодійної організації "Благодійний фонд Альберта Черепахи" в Генічеському районі було вручено близько 100 продуктових наборів ветеранам Другої світової та іншим категорійним громадянам, які постраждали під час воєнного лихоліття 40-х років минулого сторіччя. Набори містили продукти харчування, серед яких м'ясна продукція, крупи, макаронні вироби, олія, шоколад тощо, й, звісно, "фронтові 100 грамів".

Декого Альберт Вікторович відвідав особисто. Серед таких людей - і 91-річний Микола Матвійович. Вони щиро поспілкувалися. Ветеран, який під час Другої світової служив у Бессарабії в Дунайській флотилії, ділився спогадами про воєнні та повоєнні роки. І приємно вразив добродія своєю жвавістю, енергійністю та емоційністю.

Тож не минуло й місяця, як Альберт Черепаха знову відвідав поважного чоловіка. До ветерана додому він прибув не з пустими руками. У подарунок дідусеві привіз величенький сучасний телевізор, що скрашуватиме життя старенького.

Микола Матвійович дуже вдячний меценату за такий коштовний подарунок. Як зазначає сам Альберт Вікторович, для ветерана телевізор стане "вікном у велике сучасне життя". Адже Попівка розташована дещо далеко від цивілізації. А Микола Матвійович за станом здоров'я досить обмежений у пересуванні.

За матеріалами Благодійного фонду Альберта Черепахи

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон