Поліція Херсонщини влаштувала дітям свято

За ініціативи начальника поліції Херсонщини Артура Мєрікова на концертному майданчику ТРЦ «Фабрика» працівники поліції привітали маленьких херсонців з Міжнародним днем захисту дітей.

Правоохоронці підготували для дітлахів яскраву концертну програму, веселі конкурси та подарунки. Для присутніх виступили оркестр та вокальний ансамбль «Police Prime» Головного управління Національної поліції області, а також дитячі творчі та спортивні колективи.

На святі були присутні патрульні поліцейські, кінологи та спеціалісти вибухотехнічної служби. Поліцейські надали дітям можливості приміряти бронежилети, шоломи, посидіти в поліцейському автомобілі та сфотографуватись на пам'ять з чотирилапим службовим собакою «Єгерем».

Ще одним подарунком для маленьких херсонців став виступ спецпідрозділу КОРД обласного главку поліції. Бійці продемонстрували глядачам навички володіння рукопашним боєм та прийоми затримання озброєного злочинця.

Веселі аніматори провели з дітьми багато веселих конкурсів та цікавих ігор. Найспритніші отримали ексклюзивні подарунки – символ поліції Херсонщини, м'яку іграшку поліцейську собаку «Шерифа».

Без подарунків не залишився жоден маленький глядач. Хлопчикам та дівчаткам ювенальні поліцейські вручили морозиво та повітряні кульки з логотипом поліції Херсонщини.

Начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько привітав дітей зі святом та побажав їм безпечних канікул: "Турбота про дітей, захист їх прав, життя та здоров'я є одним з найголовніших завдань ювенальних поліцейських", - зазначив Ярослав Шанько.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон