На Херсонщині з`явиться притулок для тварин?

Безпритульні тварини – одна з найболючіших та актуальніших тем сьогодення. В першу чергу це стосується собак, кількість яких значно зросла за останні півроку.

Ця ситуація лякає мешканців Херсонської області, адже не рідко вони стають їх жертвами.

Аби хоча б якось поліпшити ситуацію та призупинити ненависть суспільства до безпритульних тварин, комунальне підприємство «НК Екосервіс» вирішило побудувати на території міста Нова Каховка притулок. З даною пропозицією дирекція КП звернулася до депутатів міськради.

Так, згідно з документом, опублікованим на сайті міської ради, на реалізацію притулку планується виділити земельну ділянку з державного реєстру площею 0,3017га. У місячний термін представник КП повинен звернутися до суб'єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою для розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування.

Також розробити та представити проект і тільки після офіційного затвердження новокаховчани можуть сподіватися на свою безпеку та тварин.

"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон