Де у Херсоні відсвяткувати День захисту дітей

Уже в цю суботу, 1-ого червня – уся малеча святкуватиме своє "професійне" свято - Міжнародний день захисту дітей!

Це саме той день, коли можна з'їсти трішки більше солоденького, довше подивитися мультфільми, відвідати з батьками цікаві місця та втомленими і щасливими пізніше лягти спати.

Як влаштувати дитині веселе свято та куди повести? Ми запропонуємо херсонським батькам декілька варіантів святкування у День захисту дітей:

1 червня об 11:00 в Херсонському обласному краєзнавчому музеї відбудеться ігровий захід «Влаштуймо виставку!». Під час заходу учасники своїми руками створять із запропонованих експонатів (зразків старовинної зброї, предметів козацького побуту, сучасної реконструкції одягу запорозьких козаків) виставку «Наш козацький край». (Обов'язковий запис за телефоном: 095 295 93 51).

1 червня в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки стартує програма літніх читань «Канікули з книгою». Кожен день маленькі читачі зможуть пізнавати для себе щось нове, відвідуючи нові заходи, які відбуватимуться у бібліотеці аж до 31-ог серпня.

1 червня з 10:00 до 19:00 у «Аквамарин фотостудії Херсон» (Залаєгерсег, 4) відбудеться фотодень «Весёлые покупашки». Професійний фотограф зробить якісні гарні фото вашої малечі, які залишаться вам на згадку і прикрасять ваш сімейний фотоальбом. Деталі та запис ви можете дізнатися у фотографа: @gordeeva_olga_photo (Instagram).

1 червня в ТРЦ «Фабрика» (подіум) о 14:00 розпочнеться святкова програма, присвячена Міжнародному дню захисту дітей, під час якої ваша дитина матиме можливість сфотографуватись у справжньому поліцейському авто, створити спільний святковий малюнок разом з арт-студією «Inspiration», подивитися виставу та взяти участь в іграх від Миколаївського академічного театру ляльок, зробити супер-фото з тваринами від контактного зоопарку «Єнотія», взяти участь у конкурсах від солодкого партнера торгівельної марки «Бєлая Бяроза»!

Свято продовжиться і 2-ого червня. Адже саме в цей день об 11:00 в Херсонському академічному обласному театрі ляльок відбудеться ‎вистава "Принцеса та Свинопас" та веселе свято для малечі!

Вистава «Принцеса та Свинопас» інсцен. А. Авходєєв, Г. Беспальцева (за мотивами казок Г. Х. Андерсена) - це історія про маленьку і дуже примхливу принцесу. Король балував її як міг, але її капризам не було кінця. Та одного разу вона зустріла прекрасно юнака, якого полюбила всією душею, але він був простий свинопас. І в подарунок вона отримала прекрасну троянду і живого солов'я. З цього моменту життя принцеси змінилося...

Отже на свято Міжнародний день захисту дітей у Херсоні є де розважитися і дітям і їх батькам. Веселий свят!

Підготувала Наталія РОЖКОВАН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон