В Олешківському районі представники місцевих рад об'єднали зусилля

Сьогодні, 29 травня, в Олешках голова районної ради Павло Потоцький та керівник міської ради Дмитро Воронов відвідали Інклюзивно-ресурсний центр районної ради,в якому нарешті розпочалися ремонтні роботи.

Нагадуємо, що районний орган місцевого самоврядування постійно опікується розвитком даного комунального закладу і на березневій сесії виділив кошти в сумі 709 500 грн., аби привести приміщення ІРЦ до ладу. Депутати Олешківської міської ради також проявили небайдужість і взяли активну участь в ремонтних роботах, виділивши кошти на заміну вікон, даху і виготовлення проекту.

"Незважаючи на гальмування процесу відновлення будівлі ІРЦ з боку районної державної адміністрації, депутати Олешківської районної та міської рад довели, що спільними зусиллями і плідною працею здатні змінювати життя на краще, створюючи достойні умови для навчання кожного мешканця нашого краю", - впевнений голова Олешківської районної ради Павло Потоцький.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон