Територія благодійності на Херсонщині розширюється

Вже понад рік в Генічеському районі Херсонщини діє благодійна організація «Благодійний фонд Альберта Черепахи» засновником якої є депутат Херсонської обласної ради,гендиректор ТОВ «Агро-Співдружність» Альберт Черепаха.

Про меценатство та благодійність Альберта Вікторовича у Генічеському районі відомо вже давно, фонд його імені приймає активну участь в житті міста і району, залучаючи тим самим населення до ідеї добра, милосердя та співчуття.

Основною головною метою діяльності фонду Альберта Черепахи є надання благодійної допомоги насамперед дітям, які потребують медичної та соціальної допомоги або оздоровлення після важких хвороб, а також дітям-інвалідам, дітям-сиротам, або дітям, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Наразі керівництвом благодійної організації прийнято рішення щодо розширення географії діяльності фонду, що охопить Новотроїцький та інші райони Херсонської області.

«Протягом двох десятиріч нами створено досить міцні, сучасні й ефективні підприємства, де працівники отримують достойну заробітну плату та забезпечені повним соціальним пакетом. З часом розумієш, що бізнес повинен не тільки приносити прибутки, а й бути корисним людям, повинен бути соціально відповідальним.

Ми хочемо, щоб села були перспективними, люди жили краще, а тому постійно працюємо над удосконаленням інфраструктури населених пунктів, опікуємося дітьми та молоддю, які в майбутньому будуть працювати на наших підприємствах.

Вже декілька років ми виношували ідею розвивати соціально-гуманітарний напрямок і в минулому році вирішили створити благодійний фонд, який дає змогу розширити наші можливості у допомозі людям. Неможливо бути щасливо людиною, коли навкруг тебе не все так добре, як хотілося б.

Допомагаючи людям, втілюючи соціально важливі, потрібні громадам проекти, бачимо, як світ навколо стає трішки кращим. Приносити користь суспільству та допомагати людям давно стало нашим життєвим кредо», - зазначає засновник благодійної організації Альберт ЧЕРЕПАХА.

P.S. За час роботи фонду Альберта Черепахи було зроблено дуже багато добрих справ та загалом виділено близько 1 млн. грн. Це і заміна вікон у школах та дитсадках, благоустрій прилеглої території навчальних закладів (нове асфальтне покриття), виділено кошти на оздоровлення дітей,профінансовано оновлення навчальних класів,надано допомогу спортсменам Генічеського району (придбання спортивної форми волейболістам і тенісистам), придбано реабілітаційний дитячий тренажер, допомога ветеранам, приурочена до Дня людей похилого віку, допомога до 1 вересня - Дня знань сім'ям, які опинилися у важких життєвих обставинах, допомога ветеранам, приурочена до дня Великої Перемоги, неодноразова підтримка розвитку дитячого спорту, придбання дорослих реабілітаційних ходунків, участь у різноманітних святкових заходах по району: це дні села, новорічні свята по дитсадочкам, а також багато інших індивідуальних звернень та багато інших важливих та потрібних людям справ, яким приділяють увагу в Благодійному фонді Альберта Черепахи.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон