Херсонці об'єднуються заради дітей

Учні двох недільних шкіл разом із своїми викладачами організували напередодні Міжнародного захисту дітей свято, яке відбулось у неділю 26 травня в місті Херсоні.

Цікаво те, що діти школи при Кафедральному соборі Стрітення Господнього Православної церкви України весело і цікаво проводили час разом із дітьми школи при Церкві Христа Спасителя Євангельських християн-баптистів.

Після вистави самодіяльного лялькового театру були і різноманітні розваги, і солодощі. Але найбільше позитивних вражень на дітей справило спілкування з вогнеборцями та рятувальниками Департаменту з надзвичайних ситуацій.

На особливі слова подяки заслуговують пастор Сергій Синій та секретар Херсонської єпархії Православної церкви України Іоанн Замараєв, а також вчителі недільних шкіл, які вчать дітей любові та повазі, виховують їх на кращих традиціях українського народу, прикладах Біблії та заповідях Господніх.

Україні, як ніколи, потрібні лідери, здатні об'єднувати людей, незалежно від приналежності до різних конфесій, або партій, національностей та соціального походження. Україна – багатонаціональна та багатоконфесійна країна, чим і цікава. А головний скарб нашої держави – це її громадяни.

Маленькі громадяни, наші діти – це не майбутнє, це сьогодення! Нам, дорослим, іноді потрібно повчитись у наших дітей прощати і любити так, як вони люблять нас, своїх батьків, як вони товаришують один з одним, як вони відкривають для себе цей світ і вчаться будувати своє життя, як вони помічають важливі духовні речі, на які дорослі не звертають уваги...

Діти – це і є те, що зможе об'єднати нашу країну, заради кого потрібно працювати і жити, і хто підкаже дорослим, якою повинна бути Україна через 5 і через 10 років!

Андрій ЯЦЕНКО
Голова ГО «Національний конгрес батьків України»,
директор ТОВ «МЖК м.Херсон»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон