Юрій Рожков: Наші діти - наша гордість

Лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков, нагородив успішних і талановитих учнів, привітавши зі святом останнього дзвоника.

Друзі! Вітаю зі святом останнього дзвоника! Цей 2018/2019 навчальний рік мені запам'ятався плідною співпрацею зі шкільними колективами.

Ми з багатьма дітьми і дорослими стали дійсно друзями, адже разом зробили дуже багато корисних і цікавих справ: допомагали онкохворим дітям, перемагали у спортивних та інтелектуальних змаганнях, захищали гранти і честь школи!

А сьогодні я дякую колективам і окремим старанним учням грамотами та грошовими відзнаками. Приємно, що достойних претендентів виявилось багато! Це - гордість міста, області, всієї країни!

Поки я стиг побувати на святі останнього дзвоника у школах №№ 32, 56, 41 та 28. Та мої побажання успіху, наснаги і чудового літнього відпочинку стосуються всіх учнів, батьків, вчителів! Друзі, набирайтеся сил і здоров'я. Нас попереду чекають нові звершення!, - переконаний Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон