До свята «Останнього дзвоника» в Генічеському районі

В учбових закладах Генічеського району проходить свято "Останнього дзвоника". Долучився до урочистих заходів і Благодійний фонд Альберта Черепахи

Представники Фонду завітали до Привільненської, Чонгарської, Петрівської та Стрілківської ЗОШ, де привітали учнів з успішним закінченням учбового року та побажали випускникам вступити до тих навчальних закладів, які вони для себе обрали, отримати гарну і сучасну освіту та улюблену професію.

Знаючи, які спортивні та моторні дітлахи зростають у Чонгарській школі тому від імені Альберта Черепахи презентували до свята два професійних волейбольних м'ячі та волейбольну сітку аби спортивні досягнення юних чонгарців були ще кращими.

У Привільненськії ЗОШ були нагороджені грошовими преміями кращі учні школи. Не залишились без уваги фонду і генічеські учні, так фондом було придбано 15 стільців на суму 8250 грн. для облаштування нового комп'ютерного класу у Генічеській ЗОШ № 4, а до Стрілківської ЗОШ завітала виконавчий директор Фонду Альберта Черепахи - Дар'я Євстратова та презентувала адміністрації школи сертифікат на придбання вкрай необхідного холодильника до харчоблоку їдальні школи.

"Це далеко не перша спонсорська допомога Фонду Альберта Черепахишколам району. Так звернення адміністрацій Новодмитривіської, Плавської, Червонопрапорної та інших шкіл ніколи не залишаються без розгляду: «Благодійний фонд готовий приймати участь у покращенні освітнього навчального процесу, тому що допомога дітям – наше головне направлення діяльності" - коментує засновник фонду Альберт ЧЕРЕПАХА.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон