У Херсоні влада й городяни посварилися через час

У Херсоні мешканці вимагають перенести «нічний» тариф за проїзд з восьмої на десяту годину вечора.

Муніципальна влада та громадські активісти не дійшли згоди щодо того, коли... в обласному центрі ніч настає. Питання для пересічних городян насправді дуже важливе, бо з восьмої години вечора вони змушені платити за проїзд у маршрутках за нічним тарифом, тобто по вісім гривень замість «денних» шести.

Тому херсонці вимагали перенести «нічний» тариф з восьмої на десяту годину вечора, обіцяючи у разі відмови почати акції протесту під стінами міськради. Там до звернення дослухалися і винесли його на розгляд міськвиконкому. Проте на його засіданні пропозиція більшості голосів не набрала — перевізники виявилися категорично проти.

Обурені активісти зі свого боку вважають, що «питання не закрито», і обіцяють домагатися свого на мітингах та пікетах. Тому не виключено, що на Херсон чекає нова хвиля протестів. На кшталт тих, коли городяни протестували проти підвищення вартості проїзду з чотирьох до шести гривень. А водії автобусів у відповідь оголосили страйк і не вийшли на маршрути, спричинивши в місті кількаденний транспортний колапс.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон