На курорті запрацює додаткова поліцейська станція

Відпочивати на популярному курорті Арабатська стрілка в Генічеському районі стане безпечніше.

Тут на час курортного сезону відкривають додаткову поліцейську станцію, що працюватиме цілодобово. До того ж на станції нестимуть службу і правоохоронці, направлені для підсилення з інших районів краю, а за потреби — з інших регіонів країни.

Вартовим порядку допомагає також місцева влада. Зокрема, Генічеська райрада відшукала спонсорів, чиїм коштом придбали три якісні відеореєстратори для оснащення патрульних машин ГУ Нацполіції АР Крим. Адже патрульні також «прикривають» і Арабатку, і села біля адміністративного кордону з окупованим півостровом.

І техніка, і резерви зайвими не будуть, упевнені генічани. Адже третина з тих понад трьох мільйонів відпочивальників, які відвідують Херсонщину з червня по жовтень, прибувають саме на Приазов'я. За ними тягнеться й кримінальний елемент: і звичайні злодюжки, і торгівці наркотиками та фальсифікованим спиртним. А їх від курорту комусь треба віднаджувати та вже скоєні злочини розкривати.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон