У херсонському університеті тести складають не тільки студенти

Але і посадові особи університету, у яких проходить навчання і перевірка знань з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

У Херсонському національному технічному університеті продовжує свою роботу постійно діюча комісія Міністерства освіти і науки України з перевірки знань посадових осіб з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Вчора, 22 травня, за участі ректора ХНТУ д.т.н., професора Юрія Бардачова, відбулося урочисте зібрання. На захід було запрошено: заступника начальника із надзвичайних ситуацій Головного управління ДСНС України у Херсонській області Бєляєва В.О.; головного спеціаліста ДНОП Головного управління національної поліції в Херсонській області Тищенка О.М.; заступника начальника відділу промисловості і на об'єктах підвищення небезпеки Головного управління Держпраці у Херсонській області Базіля С.В.; страхового експерта з охорони праці управління Фонду соціального страхування України в Херсонській області Діденка В.П.

Голова комісії, головний спеціаліст сектору мобілізаційної роботи, цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Міністерства освіти і науки України Міщенко В.О. ознайомив усіх присутніх з основними керівними документами з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Після офіційної частини всіх учасників було запрошено до тестування, успішно склавши яке, вони отримували посвідчення.

За матеріалами Прес-центра ХНТУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон