У Херсоні відбувся конкурс «Мама року»

Яскравий конкурс "Мама року", що відбувся за підтримки Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи "Добро переможе" має чудове продовження!

Адже цей захід був благодійним: соціально-активні матусі, яких об'єднала Громадська організація "Мама ЮА", збирали кошти на розвиток ресурсного центру "Крила Янголів" для дітей різних соціальних категорій, який нещодавно відкрився у Херсоні.

До слова, також у співпраці з Юрієм Рожковим, офіційно визнаним "Благодійником року"!

Свою позицію він висловив так: "Ми всі люди. Всі різні. Але усі маємо серце і душу. Коли хтось у біді або потребує моєї підтримки - вони болять, тож, допомагаючи, я лікуюсь. Хіба може щось бути приємніше за посмішку щасливої дитини? Мрію, щоб усі хлопчики і дівчатка були здоровими! Дякую Мамам, котрі піклуються про малюків, розуміючи: чужих дітей не буває!"

Завдяки спільним зусиллям, вдалось назбирати 57 тис. грн.! - рекордну суму за усі попередні проведення конкурсу "Мама року". Зараз за ці кошти закуплено будівельно-оздоблювальні матеріали і ведуться ремонтні роботи: вже придбали ламінат, провели водопровід на другому поверсі, встановили необхідну сантехніку. Бойлер у подарунок привіз особисто Юрій Рожков.

Знайшли своє місце і раніше подаровані Центру ним телевізор, мольберт та комп'ютер. Наталя Костик-Устенко, керівник Громадської організації "Мама-ЮА" підкреслила: "Першим серед друзів та партнерів, хто повірив у нас та наш проект, був Юрій Рожков! Якби не його колосальна підтримка, ми б, мабуть, ніколи б і не відкрились. Щиро дякуємо за допомогу та віру! Коли є така потужна підтримка добрих людей - просто виростають крила!"


Поки тривають ремонтні роботи, дітки продовжують відвідувати заняття. Вже зареєстровано 58 хлопчиків і дівчаток. Але заклад готовий надавати фахові соціально-психологічні послуги ще більшій кількості користувачів. Нагадаємо: Центр "Крила Янголів" працює безкоштовно для усіх діток соціальних категорій Херсонщини. Звертайтесь!

Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон