Село з Бериславського району хоче приєднатися до Новокаховської ОТГ

Веселівська сільська рада Бериславського району ініціювала питання приєднання до Новокаховської ОТГ.

Про це на сесії Новокаховської міськради повідомив секретар міської ради Олександр Лук'яненко.

— У нас була розмова з цього приводу з представниками Веселого, проведена за їх ініціативи. Для вирішення питання з приєднання ми запропонували розпочати процедуру консультацій і підготовчу роботу. Проте все залежатиме від остаточного рішення, що має прийняти Веселівська сільрада, — сказав він.

Інформацію підтвердила Веселівський сільський голова Людмила Аннас.

— Жителі села виступають проти об'єднання з Козацькою селищною радою і Бериславом. Їм більше до вподоби варіант приєднання до Нової Каховки, — прокоментувала вона. — Попередньо ми звертались до Новокаховської міськради з цього питання, проте зараз ми проводимо опитування серед жителів села щодо того, до кого саме нам приєднуватись. У залежності від результатів буде прийматись остаточне рішення, яке має ухвалити сільська рада на сесії, що запланована на 30 травня.

Нагадаємо, що 30 червня у Бериславському районі відбудуться перші місцеві вибори у новостворених Милівській і Шляхівській ОТГ.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон