Аварії на водогоні у Херсоні усуватимуть швидше

Аварії на мережах водогону та каналізації у Херсоні відтепер усуватимуть швидше. Раніше власне ремонтним роботам передувалозбирання бригад міськводоканалу у центральному офісі, де вони мали отримати завдання, інструмент та матеріали.

А це займало певний час, впродовж якого з дірявих труб текла-розливалася недешева водичка.

Однак зараз у мікрорайонах обласного центру комунальне підприємство «Виробниче управління водоканалізаційного господарства Херсона» на базі колишніх теплопунктів для перекачування гарячої води відкрило шість власних побутових приміщень. Тут є запас інструменту й труб, туалет і душова кімната, а також сушарка для робочого одягу працівників, каже директор КП ВУВКГ Михайло Чемерис.

У побутових кімнатах і перевдягатися можна, і доїхати від них до місць аварій швидше, ніж з центру міста. Тобто вони й на втратах води зекономити дозволять, і в городян незручностей поменшає. Адже довго сидіти у квартирі із «сухими» кранами, не маючи змогу ані душ прийняти, ані туалет змити – ще те побутове «задоволення».

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон