«Головний голос» херсонської міліції почули і високо оцінили на Волині

В цьому випадку «Головний голос» («General voice» - англ.) належить не самому керівнику обласної міліції генералу Литвину, а створеному ним ансамблю УМВС в Херсонській області, який став переможцем Всеукраїнського фестивалю «Зорепад Світязя».

Перший Всеукраїнський фестиваль творчості міліцейських працівників «Зорепад Світязя» проходив з 5 по 8 вересня 2013 року на території пансіонату «Шацькі озера» у селі Світязь Шацького району Волинської області. Організували захід профспілка атестованих працівників органів внутрішніх справ, а співорганізаторами виступили Міністерство внутрішніх справ України та волинська міліція.

На мальовничих берегах озера Світязь змагалися у музичних талантах співробітники органів внутрішніх справ з усієї України, а Херсонщину представляв ансамбль «General voice», який створений при УМВС в Херсонській області його начальником генерал-майором Валерієм Литвином.

Програмою фестивалю були передбачені конкурси із різних пісенно-жанрових номінацій, виступи відомих діячів мистецтв, різноманітні культурно-розважальні заходи та гала-концерт за участі зірок вітчизняної естради. Всього у фестивалі взяли участь 27 творчих колективів, виступили 40 учасників. Тим більше приємно, що наші земляки – херсонський міліцейський ансамбль «General voice» («Головний голос») переміг у своїй пісенній номінації і отримав Почесну грамоту та цінний подарунок (сучасний телевізор) від Міністра внутрішніх справ України Віталя Захарченко.

Ми вітаємо успіх наших міліцейських артистів і щиро бажаємо їм подальших творчих злетів та переконливих перемог.

P.S. Ансамбль «General voice» («Головний голос») був створений у вересні 2012 року за ініціативи начальника УМВС України в Херсонській області генерал-майора Валерія Литвина. Головна мета створення творчого колективу – пропаганда позитивного іміджу херсонських міліціонерів. Міліцейський ансамбль приймає активну участь у культурних заходах на Херсонщині, а тепер і в усій Україні.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон